Inlägg av gorbatjov

Inlägg som gorbatjov har skrivit i forumet

Skrivet av 9-11:

En av världens största och mest populära spelserie.

Dag 1 på GP.

Rent objektivt en gaaaanska stor grej ändå.

(OBS! Jag spelar inte CoD själv)

Absolut, jag förstår ju hela grejen så långt men vafan. CoD har väl inte varit nåt att hänga i granen på år och dar?

Jag förstår fortfarande inte varför folk tycker det är en så stor grej. Jag hade nog förmodligen inte ens spelat det om jag så fick det gratis, på skiva:-P.
Kan hända att jag blitt antingen gammal och vis eller gammal och dum ;-P.

Mums!

Skrivet av Ruffles:

Jag hade precis motsatt känsla när jag spelade Astro's Playroom: varför är inte detta ett fullspel? Nu kommer det äntligen, och det ser ju bannemej magiskt ut. Mycket Nintendo-känsla över lekfullheten här.

Samma här! Höll dessutom alla mina tummar för att det inte skulle bli enbart VR.
Jag ser gärna att Astrobot blir en serie Sony värderar högt och det känns spontant ganska omöjligt om det blivit enbart VR.

Skrivet av tollsjo:

Får väl formulera om mig lite:
Kan absolut inte begripa folk som äger en PS5 utan skivläsare!

Säg hej till en stolt ägare av en digital PS5 ^^.

Kollade den här videon för ett tag sen. Sjukt fränt tycker jag iaf:

https://youtu.be/aihq6jhdW-Q?si=Th0Dbu99xW3oIH7q

Som flera skrivit innan så tror jag det kan bli rätt kul om det nyttjas på rätt sätt.

Astrobot ser jag sjukt mycket fram emot<3.

Tyckte de lyckades få till ett bra spel med kul fighting både med bil och utan. Skön bilkänsla dessutom och fin värld.

Fantastiska nyheter! Astro's Playroom är den charmigaste plattformaren jag spelat på år och dar!

Skrivet av lonian:

Varför spelade du det då?

Skojade lite ba;). Jag spelade det men det var inget för mig. Gav upp efter drygt 10 timmar. Älskade designen dock.

Skrivet av Earthscum:

Hur svårt är detta att fatta för utvecklare? Elden Ring vann Game of the Year av en anledning och det var inte på grund av en bra story.

Men, gameplayet var ju inte speciellt kul i Elden Ring?

Skrivet av Fezk:

Froms art direction är så djävulskt bra.

Tackar gudarna att FromSoftware gör spel. Finns ingen som kommer i närheten av dom idag.

Detta är årets spel, expansion eller inte.

https://i.redd.it/9ijihldv3t1d1.jpeg

Jag håller med, helt fantastisk art direction! Magin de får till är det inte många som mäktar med.
Tyvärr för min del så gör From Software spelen jag önskar att jag verkligen kunde sugas in i helt och hållet och bara slukas upp av men det går bara inte. Har försökt, och misslyckats. Möjligt att jag helt enkelt är för dålig men still. Grattis till er som kan:-P.

Tyckte det första spelet var uselt så förstår inte hypen för uppföljaren riktigt, men det är jag det :P.

Håller med er andra. Ser riktigt fint ut men som sagt så håller man ju ett par extra tummar för att det ska leverera även i övriga delar.

Kul med ett spännande spel i år! Har varit väldigt svalt hittills..

Väntar på gameplay. Har alltid tyckt att samurajer varit skittråkigt men Ghost of Tsushima ändrade min syn på de, åtminstone lite. Men så var det ett jädrigt kul och vackert spel också. Längesen jag spelade ett kul och vackert spel från Ubisoft tyvärr.

Skrivet av Bojkott:

Epic gör fel, men i slutändan så är det föräldrarna som tillåter sina barn att spela Fortnite och spendera pengar i spelet. När jag växte upp så fanns det mängder med riktad reklam mot barn. Självklart ville man ha alla coola leksaker från reklamer och TV-serier som man tittade på. TV-serier som endast kom till världen för att kränga på leksaker. Transformers och He-Man skapade t.ex. av Hasbro och Mattel, två gigantiska leksakstillverkare. Oddsen är nog minimala att du ägde leksakerna om du tittade på serierna.

Går ju knappt å jämföra hur man utsattes för reklam "förr" med nu. Nu har du ju precis allt tillgängligt överallt och man bombarderas konstant. "Förr" är för mig runt 90-talet och visst fanns det reklam då också men inte ens i närheten av vad det är nu.

Skrivet av itsnotme:

Det var jättesynd det var några varningsklockor i trailern. Jag valde att ta risken för att inte missa ett potentiellt mästerverk. Men det var en stor besvikelse.

Jag har hört att Cory Barlog nu har en helikopterroll och överser att alla spel håller en röd tråd. Så ingen direkt påverkan på ragnarök. Men jag hoppas han regisserar ett nytt spel. Är villig att testa ett spel direkt från honom

Ah ok. Trist som sagt men jag hoppas nästa projekt håller hela vägen 🤞.

Skrivet av itsnotme:

Tyvärr inte. Jag skulle klassa 2018 som ett mästerverk. Det var en innovativ och väldigt emotionellt. Ett smart perspektiv på nordisk mytologi med "om vi tar bort karaktär x, hur hade sagorna utspelat sig då?".
Men Ragnarök tappar i alla kategorier. Manuset var dåligt, relationen mellan Atreus och Kratos var binärt, de bajsar i munnen på nordisk mytologi och lämnar konceptet av 2018, otroligt mycket pusselhjälp (även i boss -fighter "see that glowing head? Shot it when it light up!") med överartikulering vilket bryter inlevelsen, musiken var en kopia av Rings Of Power, boss fighter var låsta inom små cirklar, kostymer är ett minus, NPC är väldigt marvel-superhjältig-aktiga, slut segmentet med Ragnarök var pyttelitet. Under mediokert inom varje kategori.
Jag kände mig gas-lighted av att kolla på game awards.

Ok. Tråkigt å höra! Det var väl lite av min farhåga för jag hade en sån fantastisk upplevelse med GoW 2018. Cory Barlog var väl inte lika inblandad i uppföljaren om jag inte missminner mig? Tråkigt tråkigt! Får hoppas att nästa del/spel blir lika minnesvärt som det "första".

Är det en värdig uppföljare? Det första var ju kanon men har inte köpt Ragnarök än, mycket pg.a priset om jag ska va ärlig.

De har ju redan samarbetat och släppt en byggsats så kul om det blir ett Horizonlego-spel också.