Inlägg av gorbatjov

Inlägg som gorbatjov har skrivit i forumet

Håller med er andra. Ser riktigt fint ut men som sagt så håller man ju ett par extra tummar för att det ska leverera även i övriga delar.

Kul med ett spännande spel i år! Har varit väldigt svalt hittills..

Väntar på gameplay. Har alltid tyckt att samurajer varit skittråkigt men Ghost of Tsushima ändrade min syn på de, åtminstone lite. Men så var det ett jädrigt kul och vackert spel också. Längesen jag spelade ett kul och vackert spel från Ubisoft tyvärr.

Skrivet av Bojkott:

Epic gör fel, men i slutändan så är det föräldrarna som tillåter sina barn att spela Fortnite och spendera pengar i spelet. När jag växte upp så fanns det mängder med riktad reklam mot barn. Självklart ville man ha alla coola leksaker från reklamer och TV-serier som man tittade på. TV-serier som endast kom till världen för att kränga på leksaker. Transformers och He-Man skapade t.ex. av Hasbro och Mattel, två gigantiska leksakstillverkare. Oddsen är nog minimala att du ägde leksakerna om du tittade på serierna.

Går ju knappt å jämföra hur man utsattes för reklam "förr" med nu. Nu har du ju precis allt tillgängligt överallt och man bombarderas konstant. "Förr" är för mig runt 90-talet och visst fanns det reklam då också men inte ens i närheten av vad det är nu.

Skrivet av itsnotme:

Det var jättesynd det var några varningsklockor i trailern. Jag valde att ta risken för att inte missa ett potentiellt mästerverk. Men det var en stor besvikelse.

Jag har hört att Cory Barlog nu har en helikopterroll och överser att alla spel håller en röd tråd. Så ingen direkt påverkan på ragnarök. Men jag hoppas han regisserar ett nytt spel. Är villig att testa ett spel direkt från honom

Ah ok. Trist som sagt men jag hoppas nästa projekt håller hela vägen 🤞.

Skrivet av itsnotme:

Tyvärr inte. Jag skulle klassa 2018 som ett mästerverk. Det var en innovativ och väldigt emotionellt. Ett smart perspektiv på nordisk mytologi med "om vi tar bort karaktär x, hur hade sagorna utspelat sig då?".
Men Ragnarök tappar i alla kategorier. Manuset var dåligt, relationen mellan Atreus och Kratos var binärt, de bajsar i munnen på nordisk mytologi och lämnar konceptet av 2018, otroligt mycket pusselhjälp (även i boss -fighter "see that glowing head? Shot it when it light up!") med överartikulering vilket bryter inlevelsen, musiken var en kopia av Rings Of Power, boss fighter var låsta inom små cirklar, kostymer är ett minus, NPC är väldigt marvel-superhjältig-aktiga, slut segmentet med Ragnarök var pyttelitet. Under mediokert inom varje kategori.
Jag kände mig gas-lighted av att kolla på game awards.

Ok. Tråkigt å höra! Det var väl lite av min farhåga för jag hade en sån fantastisk upplevelse med GoW 2018. Cory Barlog var väl inte lika inblandad i uppföljaren om jag inte missminner mig? Tråkigt tråkigt! Får hoppas att nästa del/spel blir lika minnesvärt som det "första".

Är det en värdig uppföljare? Det första var ju kanon men har inte köpt Ragnarök än, mycket pg.a priset om jag ska va ärlig.

De har ju redan samarbetat och släppt en byggsats så kul om det blir ett Horizonlego-spel också.

Skrivet av Kalliban:

Om de skulle nå sitt mål med ett storspel per kvartal (det låter ju som att det kan komma igång bättre till hösten med flera större släpp) så kanske det kan vara det som får igång gamepass igen.

Ett storspel per kvartal från MS låter som en drömvision som aldrig någonsin kommer slå in. Beror ju dock självklart på vad som räknas som storspel i deras ögon.

Ser charmigt ut! Blir att testa via PS+👍.

Skrivet av Tomas Helenius:

Tack! Jag snodde stilen från en bok: ”Svålhålet” av Mikael Niemi. Rekommenderas varmt.

Då kanske man skulle kika in den då!

Haha underbart! Jag har inte spelat spelet eller hängt med speciellt mycket i kontroversen men du borde skriva en bok! Jag hade läst den! ❤️😄

Bra recension och säger som flera här; kul med ett spel man inte hört talas om som drar i intressemätaren!

Skrivet av robbis:

Äger ingen ps5a själv men inget som kommit har lockat mig. Det mesta fanns ju på förra generationen känns det som. Och kör xCloud så kan spela allt microsoftigt där på steam decken. Och det är la inte mycket att hänga i julgranen heller. Ingen av parterna har väl haft några storspel förrutom MS med Starfield som vi alla vet var mer än mediokert men ser fram emot uppdateringarna.

Nej det har ju faktiskt inte kommit jättemånga spel som inte gått att spela på förra generationen också men praktiskt taget varenda spel jag testat som även finns till last gen har funkat så pass mycket bättre att uppgraderingen varit värt sina pengar tycker jag. Men det hade ju varit trevligt med exklusiviteter dag ett vid varje nytt konsolsläpp som sagt.

Skrivet av robbis:

Har ju inget att lämna över ifrån... Både PS5 o XSX har ju inget att erbjuda ändå

Jag tycker tvärt om. Har haft fantastiska upplevelser den här generationen. Jag menade dock mer att det borde fokuseras helt på den nya generationen när den släpps och inte släppa samma spel även till förra generationen som håller tillbaka vad som går att göra med de.

Jag ser gärna att de startar den nya generationen när den nya generationen kommer, Inte 3 år efter..våga lämna över stafettpinnen! Utöver det så vill jag självklart ha vettiga spel direkt och en sjysst burk som är knäpptyst.

Får bli en månadsprenumeration på EA Play i nästa vecka då. Vad jag förstått så ska iaf PS5-versionen vara patchad och fungera bra 🤞🤞.

Gillade verkligen det första trots att jag är långt ifrån ett Star Wars-fan.

Ganska ruttet. Ok i spel som känns väldigt onlineiga men The Crew hade klarat sig lika bra utan onlinekrafs, knappt att jag spelade mot andra alls. Borde definitivt gå att låsa upp nån form av offlinefunktion.

Tycker definitivt att det kan va kul emellanåt men jag jagar väldigt sällan aktivt. Vissa gånger kan det ge mig en extra sporre att återvända till ett spel jag klarat tidigare som jag gärna vill återvända till men att jag kanske känner att tiden inte riktigt räcker till och att backloggen borde prioriteras istället (av någon outgrundlig anledning🙃).
Ett sånt exempel är Shadow of the Colossus. Jag har ju fortfarande inte tagit alla troféer i det spelet trots en väldans massa genomspelningar men det var inte jättemånga kvar senast jag drog igång det och det fick mig iaf att starta det igen och njuta en stund till.

Jag tog ju ingen ny trofé under den senaste sessionen ska tilläggas, men vad gjorde det? <3.

Skrivet av OAKTHYR:

För min del är det färre spelköp vid release men jag köper nog ungefär lika många spel på ett år fortfarande. Men på rea.
Men jag tror att många nu för tiden lider av FOMO så dom köper vid release för att inte känna sig utanför.

En bra strategi👍. Brukar bli att jag skippar å köpa på release om det inte är ett måstespel och precis som du kanske köper vid en rea istället men i vissa fall blir det att jag glömmer av spelet jag var sugen på och skippar det helt om det går för lång tid istället.
Kan ju iof kanske hända att man får ut mer av sitt spelande om man väljer med omsorg och suger ut det mesta av varje upplevelse istället. Inget ont som inte har något gott med sig I guess.

Är ju dock lite tråkigt att man missar tugget på forum som FZ osv när man väntar med köp.

Definitivt inte samma känsla som efter förra gameplay-videon, tyvärr:(. Kan bli bra ändå dock men nästan mer sugen på Jedi Survivor som jag ännu inte spelat.