En av spelhistoriens största skandaler är att GTA V inte fick något handlings-DLC, men nya rön stärker tesen om att Rockstar kom en bit på vägen mot att utöka singleplayer-delen av spelet med nytt nedladdningsbart innehåll.

Steven Ogg, som spelar Trevor i spelet, var nyligen med i en frågestund med Shawn Fonteno (Franklin) och Ned Luke (Michael), och berättade då att han faktiskt spelade in material till ett av dessa DLC:n. I det blev Trevor av oklar anledning värvad av FIB eller liknande myndighet för att agera hemlig agent. Enligt Ogg var Trevor fortfarande en sopa, men gör sitt bästa för att agera under täckmantel.

Det är inte första gången detta DLC kommer på tal, eftersom Rockstars stora läcka avslöjade tre olika planerade tillskott: Agent Trevor, Zombie Apocalypse och Alien Invasion. Anledningen till att man skrotade dem sägs vara att de helt enkelt ville fokusera på GTA Online och Red Dead Redemption 2. En del av materialet som var tänkt som DLC ska dessutom ha inkluderats på olika sätt i just GTA Online.