Inlägg av Pjotor

Inlägg som Pjotor har skrivit i forumet

Ingen dålig idé alls. Tänk att ha en e-sport som mer eller mindre är Wacky Races.

Charmigt! Astro's Playroom var riktigt skoj, så jag ser fram emot att sätta tänderna i en fullfjädrad titel.

Vilken helomvändning att gå från botemedel till giftpiller. Undrar vad de har i kikarn nu.

Skrivet av sitman:

Ändå rätt bra. Svårt att tävla mot smash bros såklart - men har man inget Nintendo eller hellre föredrar att spela saker på pc och av olika anledningar så är det helt klart värt att prova.

När man låser karaktärer bakom en seg grind med "alternativet" att köpa dem för riktiga pengar är Multiversus inte ens i samma sportgren som Smash Bros. Som att jämföra en knattestafett med Formel 1.

Jag var riktigt hajpad att ha ett Smash Bros-alternativ att spela på datorn, men det blev bara ännu ett bra koncept som förvreds till ett live service-helvete.

Det här hade man ju hoppats på från första början, bättre sent än aldrig, antar jag…

Skrivet av Gesturr:

Ser inte vad, TBH. PCVR är en ganska död marknad

Jag var beredd på att läsa rejält mothugg på den här kommentaren, men tydligen har Molotov blivit avstängd? Lär bli märkligt tyst i VR-trådarna framöver.

Oj nej, så hemskt. Han har ju varit lite av en konstant i den svenska nördsfären i många år.

Skrivet av Pilestedt:

Jag menade Blizzard innan 2005

Direkt från källan.

Lycka till med de nya uppgifterna, Helldivers 2 är så jäkla kul!

Skrivet av Rymdhund:

Frågan är hur mycket man kan lita på dessa användares betygsättande. Kollade precis in Diablo 3 Reaper of Souls som (som faktiskt ligger på 6,6), de senaste betygen är från 2020 (några få efter detta). Sedan dess har mycket fortfarande hänt med spelet och det är en klar förbättring sedan release.

Problemet är att folk sällan går in och ger nya betyg/uppdaterar sina betyg på spel som fortfarande får uppdateringar. De som klagar kommer gå in och ge dåligt betyg, de som är nöjda spelar spelet och har inte en tanke på att ge betyg.

Man får väl ändå se det som hyfsat riktgivande när expansionen fortfarande fick recensioner sex år efter släpp. Diablo III blev också på alla sätt ett bättre spel efter Reaper of Souls vilket också syns i snittbetygen, så jag tycker på sätt och vis att det motsäger din tes att det bara vore gnällspikar som går in och betygsätter.

Undantaget här vore isåfall att Diablo Immortal inte förtjänar 0.5. Som jag har förstått saken är det ett helt kul mobilspel. Men PR-katastrofen gjorde ju sitt med betyget.

Skrivet av DieZe:

Släppt mycket bra, senaste wow expansionen, hur de hanterar classic osv osv. Sen att du inte gillar det dem gör är ju något helt annat. Sen lyfte ju inte han du citerar något om vad vissa anställda gjort eller hur deras företagskultur ser ut. Kan inte spel bara få vara spel?

Den senaste tiden har Blizzard inte släppt så mycket bra. Sen att du gillar det de gör är något helt annat. Ska vi titta på lite Metacritic-snitt från användarna för en historisk utveckling från då till nu?

Diablo nådde toppen vid Diablo II.

  • Diablo: 8.7

  • Diablo II: 8.8

  • Diablo III: 4.2

  • Diablo Immortal: 0.5

  • Diablo IV: 2.3

WoW:s expansioner har inte nått över 4-strecket sedan 2016.

  • World of Warcraft: 7.5

  • The Burning Crusade: 6.0

  • Wrath of the Lich King: 8.0

  • Cataclysm: 5.8

  • Mists of Pandaria: 5.8

  • Warlords of Draenor: 3.8

  • Legion: 7.6

  • Battle for Azeroth: 2.3

  • Shadowlands: 2.6

  • Dragonflight: 3.3

"Look how they massacred my boy."

  • Overwatch: 6.5

  • Overwatch 2: 1.5

Och så mobilsatsningarna bara för att.

  • Hearthstone: 5.7

  • Warcraft Rumble: 3.0

Man får tycka om Blizzards spel, men de har ju rasat något vansinnigt i kvalitet ända sedan de gick ihop med Activision.

Och för att hålla mig på spåret med åtminstone ett hjul: Hoppas Arrowhead tar mer inspiration från FromSoft än Blizzard.

Ett av de bästa besluten vi har gjort i vårt hushåll var att sluta hålla på med skramliga fläktar och andra huskurer för att svalka oss och investera i en väggmonterad AC. Värt vartenda öre.

Innan dess var det tornfläkt och korsdrag som gällde. Inte helt skit, men det var ändå för varmt när man jobbade hemifrån.

Skrivet av bulleboss:

Älskar tävlingar där man inte måste motivera ! Puss å tack!

Rätta mig om jag har fel, men jag tror motiveringarna bara finns i sponsrade tävlingar för att man ska vara kompatibel med lotterilagen. Istället för att nån har vunnit en sponsrad tävling på ren slump så kan arrangören alltid hänvisa till vinnarmotiveringen.

Vad är detta? En Cornelis-referens!

Och en riktigt dålig, men tekniskt sett korrekt, översättning.

Jag har på tok för roligt och frun är bortrest hela helgen. Mods får radera mitt trams om det blir för mycket.

Skrivet av Poisoninmyveins09:

Inte för att vara petig far är väl ändå lång? Långt gråt 3 ? 😅

Är den här dåliga översättningen tillräckligt bra för herrskapet?

Jag löser brott med Phoenix Wright i Ace Attourney-trilogin.

Skrivet av Devan:

Jag har tänkt och tänkt och tänkt, men jag kan inte minnas att jag har dödat någon räligare boss än Malenia. Fy fan för hennes waterfowl dance när man har boomer-reflexer.