Inlägg av JompaSmash

Inlägg som JompaSmash har skrivit i forumet

1
Skrivet av FejkFejksson:

Får man ladda ner spelen man lånar på gampass då?

Ja, man kan ladda ner spelen man lånar på gamepass.

Sonen på 8år är totalt ointresserad av singelplayerspel, det är fortnite, minecraft, rocket league, forza mm som gäller ihop med kompisar eller mig. Och jag förstår kidsen, som barn vill man ju leka med andra hela tiden och inte sitta själv.

Vi har dubbel uppsättning konsoller i samma rum och att spela fortnite duo med sonen är så jäkla kul och kvalitettid delux 🙂

Tråkigt, tycker Series X är den bästa konsolen jag haft.

Eftersom jag är intresserad har vi både Switch, Series X och PS5 här hemma och jag kan förstå att i målgruppen på FZ så är PS5 populärast pga av playstations exklusiva spel.

Min son på 8år föredrar xboxen här hemma.

Typ alla barn i min närhet, min sons kusiner och kompisar spelar nästan uteslutande spel online, fortnite, fifa, rocket league och så vidare. Spel som rullar alldeles utmärkt på en Series S för 3000kr. Tror många föräldrar som inte är insatta missar detta. Series S har en stor målgrupp men målgruppen vet inte om det, det är ett stort misslyckande.

Skrivet av bjornfobi:

Min spelar mest Mario Kart och såna ”tryck på en klänning och få betyg” spel på mobilen. Har inte testat så jättemycket andra spel. Intresset är väl inte det allra största.

Men som nån skrev innan… en bra inkörsport.

Och ja, co-op skulle nog kunna fungera alldeles utmärkt även fast jag tycler det är rätt mysigt så här med🙂
Vad gillar din dotter annars för spel till switchen? (Förlåt för of-topic)

Luigi's Mansion 2 är riktigt bra co-op, jag spelade det med min son för några år sen när han var runt 6år och han älskade det. Det tar nån timme in i spelet innan man låser upp co-op läget.

Skrivet av Alienshade:

Nej gillar fortfarande inte striderna. Är inte jätte roligt att små hoppa runt och vänta på att flygande ska landa. Har inte riktigt fastnat för spelet och trots en liten uppdatering så är spelet fortfarande för suddigt för mig på ps5an. Funderar på att vänta med att spela tills ps5 pro kommer ut.

Växla karaktär och skjut ner dom

Roligt spel, gick på högstadiet när originalet släpptes till och spelade det tillsammans med en kompis, härligt minne.

Riktigt bra spel när man följer storyn jag gillar verkligen att det också flippar ut helt ganska ofta.

Den öppna spelvärden är kantig och plupparna på kartan är rena rama katastrofen i tråkighet. Man ska i princip bara springa/rida/bila till olika pluppar på kartan och trycka trekant när man är framme för det mesta, och det är många pluppar.

Men riktigt bra ändå, storyn, alla minigames som är strösslade överallt i spelet och kortspelet queens blood gör ändå spelet riktigt bra, plupparna på kartan är ju ändå frivilliga.

Jag har både Ps5, Series X och Switch. Tycker Series Xen är det trevligaste av dem och spenderar mest speltid på den, gillar både mjukvaran och hårdvaran mest av nämda 3. Dom flesta spelen släpps till både PS & Xbox trots allt. Tidigare generationer har jag spelat minst på Xbox.

Skrivet av CARTMAN:

Va.... blir nya SKATE 4 ett "Free 2 Play" spel.... Det visste jag inte. Äger Skate 1 @ PlayStation 3. Ska beställa Skate 2 eller Skate 3 @ PS3 via Tradera är tanken.

Vilket Skate är bäst enligt er? Rekommendation?

Inget direkt svar på frågan men session skate sim är riktigt kul virtuell skate, man får kämpa mot lite buggar men kul ändå.

Oh yeah! Rullbrädor är äkta fint!! Ser fram mot nya Skate! Kanske tillåter vädret att åka riktig planka i lokala skateparken imorgon 🤙

Skrivet av Nomman:

Ni som har spelar burning shores, var det bra? Jag hann aldrig spela det innan jag sålde PS5:an. Funderar på om det är värt att köpa till PC för att spela genom det.

(Tyckte över lag bra om FW, men osäker på om det är värt att köpa en gång till.)

Det är bra men ganska kort, en epilog till spelet skulle jag säga.

Själv skulle jag inte orka spela om spelet bara för Burning Shores. Jag tycker iof Horizon Forbidden West är ganska långtråkigt och enformigt utanför main quest, värt att nämna.

Skrivet av Ribcage:

Låter grymt, vi tvingas sitta och byta handkontroll mellan varandra.

Ja, det öppnar verkligen upp spelvärden om man vill spela ihop med sina barn och när dom spelar med besökande kompisar. Så många spel som bara är online co op/multiplayer.

Har spelat hela dagen med sonen, han är 7 och jag +40, båda har haft galet kul med Palworld. Sitter på varsin konsol i samma rum.

1