Inlägg av kebbe

Inlägg som kebbe har skrivit i forumet

Om alla tilltänkta lösningar visat sig vara tidskrävande och komplicerade vad är då problemet med att bara slå samman trådarna till en enda tråd? Det förekommer ingen diskussion i trådarna, folk postar bara sitt resultat i inlägg ingen läser och väntar på nästa uppdatering.

Skrivet av Hipshot:

Jag tycker att det är roligare att du gjorde tråden om spelet än att det finns

Inte användarens fel att FZ tog bort ett fullt fungerande bloggsystem till förmån för en forumsektion där alla trådar klassas som bloggar.

Mysiga stadsbyggaren Workers & Resources: Soviet Republic lämnar Early Access den 20 Juni efter 5 år i Early Access.

Sony har väl gissningsvis statistiken på att det fungerar i och med deras ökade PC-satsning med gamla spel. Skulle personligen säga att den stadiga strömmen av nya spel gör det enkelt att vänta.

Ser reflektionerna ut så i spelet eller är det bara fotoläget? Oskärpan får det att se ut som en PS2-titel. Men roligt med 240. Tycker alltid att det är betydligt roligare att trimma och köra med vanliga bilar från olika generationer än diverse banracingbilar man har noll erfarenhet av i verkligheten.

Paradoxalt nog blir Stockholm fulare ju mer detaljer som läggs till.

Starka minnen från första Trine. Var underbart när man kunde köpa OST till iPod och lyssna Astral Academy på kvällspromenaderna med hunden.

Värt att vänta på inte-E3, gissar på många outannonserade höstreleaser.

DreamLeague 23 i Dota 2 är inne på sin finaldag.

12:00 - Lower bracket-final där förloraren vinner $120 000 och vinnaren når finalen.

16:00 - Bäst-av-5-final där vinnaren tar hem $300 000 ($175 000 till andraplatsen).

https://www.twitch.tv/esl_dota2

Hoppas på PC-release. Blir ju sugen på mer när man spelar Ghost of Tsushima.

Skrivet av 9-11:

Kunde svära på att Doge redan var död... Läste man inte den nyheten för nåt år sen... Måste ha varit något annat "meme-djur" jag tänker på antar jag.

Rip.

Det var Cheems, högra hunden i ”then vs now” memen, Augusti 2023.

Innan UE5 har ju grafiken stått stilla i 10 år så skiftet får gärna vänta lite.

Mutant+DLC är riktigt bra.

Skrivet av Ender:

Har fortfarande svårt att förstå hur mycket luft som slottet måste vara byggt på när en aktie rasar så enbart på grund av att ett KÖP inte gick igenom. Hade det handlat om en utebliven försäljning till stor vinst hade jag förstått det, eller att ett antal spel som det pumpats in miljarder i inte sålt som förväntat...men ett köp?
Det är ju inte så att de köpte en studio på nätet för 21 miljarder, betalade summan och det var en tom kartong som kom på Postnord. Pengarna bör ju i princip kvar, men ändå ses det som en företagsvältande förlust.

Då lär man inte ha mycket substans att stå på.

Fast det handlade ju om utebliven försäljning. Embracer skulle sålt Lord of the Rings-rättigheterna till Saudi, Saudi backade och Embracer stod utan pengar de redan hade köpt upp på annat håll. Hela kollapsen uppstår genom att de tvingas försöka sälja studios och licenser innan tiden är rätt.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Exakt detta. Jag älskar strategi och planering, men då får det komma kvalité också.

Age of Empires IV var helt i klass med RTS-genrens glansdagar. Verkar ha sålt helt ok sett till spelarsiffrorna.

Räknas det som 4K när en tredjedel av skärmen är påtvingade så kallade "black bars"?

Skrivet av alx242:

”Miljoner sålda exemplar, oräkneliga ÅS-priser och med ett betygssnitt som siktar mot stjärnorna. Ja, att kalla Baldur's Gate 3 för en framgångssaga är näppeligen en överdrift. Snarare tvärtom.”

Tvärtom? Ska vi kalla det för ett misslyckande då eller? Den här formuleringen behöver nog en vända till

Square Enix började skriva för FZ.

Logitech måste ändå ligga i topp (botten?). Har själv haft tur med deras möss men det är ju välkänt att de väljer billiga skräpkomponenter som orsakar dubbelklick i mössen, någonting som inte fixats på över 10 år.

Handlar det bara om miljötjafs kan man ju gott fortsätta. Lax är gött.

Ganska udda spel att belysa en rea på men för all del. Lysande 4X-liret Endless Legend ges även bort helt gratis på Steam för tillfället om man ändå readyker i butiken.