Att bygga en egen dinopark och visa John Hammond hur man gör har varit mångas dröm sedan Jurassic Park förgyllde bioduken på 90-talet. Två av de absolut bästa sätten att göra det på har varit de båda Jurassic World Evolution-spelen från Frontier Developments, och nu har de meddelat att det blir mer av den varan.

I ett uttalande skriver de att de skrivit avtal med Universal om att skapa ett tredje Jurassic World-spel. Det är inte klart om även det kommer att kallas för evolution, men det står klart att det rör sig om ett management-spel.

Släppet är tänkt att ske under räkenskapsåret 2026, vilket alltså är mellan 1 juni 2025 och 31 maj 2026. Innan dess ska dock ett annat management-spel släppas, fast baserat på ett eget varumärke. Utannonseringen av det kommer att ske inom några månader.

Att de fortsätter att lägga fokus på management-spel och Jurassic World är inte så konstigt, eftersom de Jurassic World-spelen är studions två bäst presterande spel när det kommer till intäkter under de första två åren på marknaden.